شروع رویداد:
چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۸
پایان رویداد:
چهارشنبه ۸ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۰
وضعیت رویداد:
در حال ثبتنام
محل برگزاری رویداد:
آنلاین
آدرس دقیق رویداد:
آنلاین
برگزار کننده رویداد:
کاریز
تلفن تماس:
۰۲۱-۶۳۱۰۲۳۱۴
فکس مستقیم:
–
ایمیل:
کلیک کنید.
دومین رویداد از فصل جدید کاریز، بر یک تجربه استارتاپی برای انتخاب مشتری و فروش محصول متمرکز شده است. در این رویداد که با عنوان «چگونه بازار یک محصول جدید را به دست آوریم؟» برگزار میشود، مهندس «حسین نجفخانی»، مدیرعامل شرکت «بهسان اکسیر فام»، از تجارب خود در خصوص کارآفرینی، تولید داخلی یک محصول کاملاً وارداتی و فروش محصول به مشتریان میگوید. این وبینار، در روز چهارشنبه مورخ ۸ دیماه و از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار شده و علاقهمندان میتوانند برای حضور در آن، از هماکنون اقدام به ثبتنام نمایند.
هرچقدر ایده شما خلاقانه و فناورانه باشد، هر چقدر چیزی متفاوت و حیرتانگیز برای ارائه داشته باشید، هر چقدر برای محصولتان زحمت کشیده و نقاط فنی و طراحی متمایزی در آن پرورانده باشید، هرچقدر داراییهای فکری بزرگ و قوی در پس ایده شما نهفته باشد، باید این را بدانید که اگر محصولتان خواهان نداشته باشد، شکست شما قطعی خواهد بود. یک ضربالمثل قدیمی هست که میگوید: «هر آنکه نان دهد، فرمان دهد». این چیزی است که در بسیاری از مواقع، کسبوکارهای استارتاپی خصوصاً در حوزه هاردتک به صورت کامل به دست فراموشی میسپارند. آنها فراموش میکنند که اصل مهم مشتری است، اصل مهم خواسته او است، اصل مهم نیاز او است. آنها با بیتوجهی به این مسئله بسیار مهم و توجه صرف به ایده و مسائل فنی آن، مسیر شکست را برای خود محتوم میسازند.
یک پایش و نظرسنجی از مجموعهای متنوع از کارآفرینان، اطلاعات جالبی در خصوص بازار و شناخت آن ارائه داده است:
- ۴۲ درصد از کارآفرینان معتقدند که عدم توجه به نیاز بازار یکی از دلایل اصلی شکست استارتاپها است.
- ۱۹ درصد آنها باور داشتند که عدم توجه به رقبا یکی از دلایل اصلی شکست استارتاپها است.
- ۱۸ درصد آنها بر این باور بودند که قیمتگذاری نامناسب، از دیگر دلایل اصلی شکست استارتاپها است.
- ۱۴ درصد بازاریابی ضعیف را درزمره عوامل اصلی شکست میدانستند.
- ۱۴ درصد هم عدم توجه به مشتریان را یکی از عوامل اصلی شکست معرفی میکردند.
آنچه در این آمارها قابل توجه است، شکست در نتیجه عدم توجه به مشتری، بازار و نیاز آن است. هیچکدام از اینها بدین معنی نیست که محصول شما خوب نیست، اما شاید نیاز مشتری نیست، شاید مشتری مناسب آن را پیدا نکردهاید، شاید اصلاً مشتریان را به خوبی نشناختهاید!
«حسین نجفخانی» که متولد سال ۱۳۷۱ در شهر اراک است، پس از پایان دوره کارشناسی ارشد خود در دانشگاه شریف، برای مدتی به عنوان مسئول تحقیق و توسعه در شرکتی مشغول به کار بود. وی پس از مدتی تصمیم گرفت تا برای خودش کسبوکاری راهاندازی کند و با توجه به علاقهمندی که به حوزه رنگها داشت، برنامهریزی خود را مبتنی بر آن انجام داد. وی محصولی کاملاً وارداتی را انتخاب کرد و با تولید آن، شروع به عرضه محصول به مشتریان نمود. او که مدیرعامل شرکت «بهسان اکسیر فام» است، در سیوچهارمین رویداد کاریز، از تجارب خود با ما صحبت میکند. اینکه چگونه میتوان برای محصولی جدید، بازار مورد نظر را بدست آورد؟ چطور میتوان مشتریان را ترغیب به خرید از این محصول جدید نمود؟ چگونه باید اطمینان آنها را به خود جلب کرد؟ این وبینار که با عنوان «تجربه نحوه انتخاب مشتری و فروش محصول (چگونه بازار یک محصول جدید را به دست آوریم؟)» برگزار میگردد، از پیچ و خم ورود به بازار و جلب نظر مشتریانی میگوید که تا کنون به نمونههای خارجی و معتبر باور داشته و اعتماد و اعتقادی به داخلیسازی آن محصول نداشتهاند. گفتنی است که این رویداد، در روز چهارشنبه مورخ ۸ دیماه و از ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰ برگزار شده و علاقهمندان میتوانند برای حضور در آن، از هماکنون اقدام به ثبتنام نمایند.
اگر از فعالان حوزه کارآفرینی هستید، اگر به دنبال آن هستید که کسبوکاری برای خودتان راهاندازی کنید، یا در کسبوکار فعلی برای یافتن مشتریان و راضی کردن آنها با مشکلاتی روبرو شدهاید و نمیدانید باید چه کنید، در این وبینار شرکت کرده و از زبان یک کارآفرین که این مسیر را به خوبی طی نموده، درسهایی را فرا بگیرید که میتواند جانی دوباره به کسبوکار شما بدهد.
با توجه به ظرفیت محدود این رویداد، پیشنهاد میشود که برای ثبتنام و رزرو صندلی خود، از هماکنون اقدام نموده و این فرصت استثنایی را از دست ندهید.
این رویداد را به اشتراک بگذارید:
زمانبندی رویداد
این رویداد به صورت آنلاین برگزار میگردد.
این رویداد آنلاین، با پرسش و پاسخ به پایان می رسد.
سخنرانهای رویداد
ارائه دهنده
ارائه دهنده
سؤالات متداول
این رویداد به صورت آنلاین برگزار شده و مخاطبین میتوانند به صورت از راه دور، در آن شرکت کنند.
بر روی لینک ثبتنام در همین صفحه کلیک نموده تا با ورود به ایوند، بتوانید برای قطعی نمودن ثبتنام خود اقدام کنید.
اکوسیستم استارتآپی، سیاستگذران، محققین و دانشگاهیان و همچنین صنایع فعال در حوزه نانوفناوری
کاریز به دنبال مدلهای مالی و درآمدی از رویدادها نبوده و به همین دلیل، اکثر رویدادها به صورت رایگان و همراه با کدهای تخفیف مختلف میباشد. با این وجود، از آنجاکه ظرفیت رویدادها محدود بوده و بسیاری از افرادی که رایگان ثبتنام میکنند قصد حضور در رویداد را ندارند، در نتیجه آنها جای افراد دیگر را گرفته و به همین دلیل، هزینههای اندکی برای برخی از رویدادها در نظر گرفته شده است.
سه مدل هزینهای برای ثبتنام در این رویداد وجود دارد:
- ثبتنام زودهنگام که برای ۱۰ نفر اول بوده و به صورت رایگان خواهد بود.
- ثبتنام بههنگام که به ۴۰ نفر بعدی اختصاص داشته و با هزینه ۲۰ هزار تومان است.
- ثبتنام دیرهنگام که با هزینه ۴۰ هزار تومان انجام میشود.
در این رویداد یک تجربه ناب از کارآفرین فعال در حوزه هاردتک ارائه شده که موفق به جذب مشتری برای محصولی جدید شده که تا پیش از این همواره وارداتی بوده است. آشنایی با مسیر این کارآفرین، میتواند شما را از فرصتهای نهفته در دل نیاز مشتریان آشنا نموده و شما را برای رسیدن به مشتریان و بازاری جدید آماده کند.
اسپانسرهای رویداد


نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.