شروع رویداد:
چهارشنبه ۱ دی ۹۹ ساعت ۱۸
پایان رویداد:
چهارشنبه ۱ دی ۹۹ ساعت ۲۰
وضعیت رویداد:
در حال ثبتنام
محل برگزاری رویداد:
آنلاین
آدرس دقیق رویداد:
آنلاین
برگزار کننده رویداد:
کاریز
تلفن تماس:
۰۲۱-۶۳۱۰۲۳۱۴
فکس مستقیم:
–
ایمیل:
کلیک کنید.
چگونه یک شروع ناب، برای نوپای ناب خود داشته باشیم؟
کارآفرینی فناورانه و تلاش برای توسعه و تجاریسازی ایدههای نوآورانه، یکی از مسیرهای شغلی به شدت هیجانانگیز و جالب است، اما موانع متعدد و عدم قطعیت موجود در این مسیر، ریسک نسبتاً زیادی را به کارآفرینان تحمیل میکند. بررسیها نشان میدهد که چیزی در حدود ۹۰ درصد از استارتآپها، در رسیدن به موفقیت نهایی و عرضه محصولی موفق به بازار شکست میخورند. جالبتر اینکه بیش از ۵۰ درصد از کسبوکارهای کوچک، در همان چهار سال اول فعالیت خود با شکست مواجه میشوند. آمار ترسناکی به نظر میرسد!
این واقعیت، هر کارآفرین یا علاقهمند به فعالیتهای استارتآپی را میترساند. اما نباید نگران بود. اگر ایدهای جدید و خلاقانه در ذهن دارید، آن را نادیده نگیرید. فقط این نکته را ملکه ذهن خود کنید که هر ایدهای، هر چند بکر و جالب، لزوماً به بازار نخواهد رسید. عجله نکنید و تمهیدات لازم برای افزایش احتمال موفقیت را در نظر بگیرید. در این مسیر، عدم تعصب به ایده و بازبینی و اصلاح آن در صورت لزوم، یکی از مهمترین استراتژیهایی است که باید از سوی کارآفرینان جدی گرفته شود. این رویکرد، کمک میکند تا همیشه برای هر شکست و مانعی آماده بوده و همه منابع و امکانات خود را به یک ایده و مسیر خاص گره نزنید. در غیر این صورت، با شکست ایده و نداشتن جایگزینی برای آن، همه چیز را از دست خواهید داد!
یک راهحل کارآمد برای رفع این چالش، اتخاذ رویکرد استارتآپ ناب (Lean Startup) است. این روش نظاممند و کارآ، در کنار تلاش برای دسترسی به کوتاهترین مسیر تولید و تجاریسازی محصول از طریق کاهش زمان و بودجه مورد نیاز در چرخههای تولید و توسعه، آزمایش و امکانسنجی موفقیت در تجاریسازی محصول را در اولویت قرار میدهد.
پایه و اساس استارتآپ ناب، «تضمین بازده و کارایی»، «کمینهسازی اتلاف منابع» و «تولید محصولات و خدمات قابلقبول» است. این روش، از یک حلقه بازخورد، شامل «ساخت، اندازهگیری و یادگیری» استفاده نموده که باعث میشود یک شخص یا شرکت، ایده یا نوآوری را خلق نموده، توسعه داده و در نهایت به بازار عرضه نماید. همچنین این امکان را برای آنها فراهم میکند تا از نتایج مقطعی خود در مسیر توسعه ایده، یاد بگیرند. روش استارتآپ ناب، آزمایش و یادگیری مبتنی بر نتایج را ترغیب میکند، تا با استفاده از منابع حداقلی، مدلهای کسبوکار قابلاعتماد و پایدار پدید آیند.
برای درک بهتر، نگاه سنتی به توسعه یک محصول جدید را در نظر بگیرد: «اولین قدم، تهیه یک طرح کسبوکار مفصل و کاملاً ایستا است که معمولاً حاوی پیشبینی جریانهای درآمدی و سود در یک بازه پنجساله میباشد. این سند، پیش از شروع به ساخت محصول، توسط کارآفرین و در محیطی در بسته تدوین میشود. در ادامه و هنگامی که کارآفرین موفق به اقناع سرمایهگذاران از طریق طرح کسبوکار تدوین شده گردید، ساخت محصول را به شیوهای مشابه و بدون توجه جدی به مشتریان آغاز میکند. پس از صرف هزاران نفر ساعت برای ساخت محصول و ارائه آن به بازار، تازه بازخوردهای مشتریان دریافت میشود و در بسیاری موارد، کارآفرینان پس از ماهها در مییابند که بسیاری از ویژگیهای محصول، مورد نیاز مشتریان نبوده است».
این در حالی است که در رویکرد استارتآپ ناب، کارآفرینان میپذیرند که در ابتدای امر، داشتههای آنها مجموعهای از فرضیات آزمایش نشده است. آنها به جای نوشتن یک طرح کسبوکار پیچیده، فرضیات خود را در قالب «بوم مدل کسبوکار»، به مخاطبین بهویژه سرمایهگذاران عرضه میکنند. علاوه بر این، آنها در استارتآپ ناب، با تأکید بر خارج شدن از محیط بسته و توجه به مشتریان، فرضیات خود را آزمایش میکنند. در این میان، تأکید اصلی بر چالاکی و سرعت است. شرکتها و سرمایهگذاران، حداقل محصول پذیرفتنی (MVP) را به سرعت آماده کرده و بلافاصله بازخورد مشتریان را اخذ میکنند. سپس با استفاده از این بازخورد و بازبینی در فرضیات اولیه، مسیر طراحی و تست محصول تکرار میگردد. در این فرآیند که متناوباً تکرار میشود، تمرکز بر ایجاد برخی اصلاحات کوچک و جزئی (تکرارها) و یا ایجاد برخی تغییرات بنیادین (چرخشها) در ایدههایی خواهد بود که کار نمیکنند.
استارتآپ ناب، موضوع اولین وبینار کاریز از مجموعه وبینارهای «شتاب زمستانه در هاردتک» است که با تأکید بر نیازهای مختلف استارتآپها در حوزه فناوریهای سخت و ذیل عناوین متنوع و کاربردی برگزار میگردد. در شتاب زمستانه کاریز، 20 رویداد آنلاین با موضوعات منحصربهفرد در حوزه فناوریهای سخت، با شعار پنج دنده تا قهرمانی (تیم، سرمایه، مجوز، فرصت و پتنت) برگزار میگردد که وبینار «شروع ناب، نوپای ناب»، نخستین رویداد از مجموعه «از تیمسازی تا توسعه کسبوکار» خواهد بود. این وبینار که وبینار هفدهم کاریز است، با حضور «علی رسولی»، مدیر برنامه نوپاهای فناوریهای همگرا و با تأکید بر رویکرد استارتآپ ناب و ویژگیهای اصلی این رویکرد برگزار خواهد شد.
اگر از فعالان حوزه کارآفرینی و فناوری هستید، اگر ایدهای نوآورانه در ذهن دارید و یا استارتآپ خود را راهاندازی کردهاید، در این وبینار شرکت کرده و شانس موفقیت خود در تجاریسازی ایده و توسعه کسبوکارتان را بالا ببرید. لازم به ذکر است که مجموعه وبینارهای مربوط به شتاب زمستانه در هاردتک، به زودی اطلاعرسانی میگردند.
این رویداد را به اشتراک بگذارید:
زمانبندی رویداد
روز اول این رویداد یکشنبه مورخ ۹ آذر ماه از ساعت ۱۶ و به صورت آنلاین برگزار می گردد.
این رویداد آنلاین، با پرسش و پاسخ به پایان می رسد.
سخنرانهای رویداد
ارائه دهنده
ارائه دهنده
سؤالات متداول
این رویداد به صورت آنلاین برگزار شده و مخاطبین میتوانند به صورت از راه دور، در آن شرکت کنند.
اکوسیستم استارتآپی، سیاستگذران، محققین و دانشگاهیان و همچنین صنایع فعال در حوزه نانوفناوری
اسپانسرهای رویداد


نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.